Florealgroup - Producten, aanbiedingen, nieuws

Nieuws

Kamperen voor iedereen !

12 dagen geleden

Kamperen – niets voor mij zeg je ? Slapen in een vochtig geworden tentje op een leeggelopen luchtbed ? Maar dat is al lang niet meer zo ! Kamperen vandaag de dag kan op een zeer comfortabele manier !

Kamperen kan zo comfortabel als je maar wenst

Slapen op een echt bed, koken in een kleine maar zeer handige kookhoek, 's avonds gezellig knus een aperitief drinken rondom de houtkachel in het midden van een huurtent, het ontbijt nuttigen op het verharde houten terras met kleine overkapping, binnen stevig houten meubilair, je kleding opbergen in een echte houten kast, heel veel comfort maar wel ook genieten van de heerlijke open ruimte net voor de tent, de super gezellige sfeer die altijd in campings hangt en het gedrup van de regen op het tentdoek... Ja, kamperen kan ook luxueus !

Met een huurtent heb je geen eigen materiaal nodig

Plus, door te kiezen voor een huurtent heb je ook niet meer een eigen uitrusting nodig ! Huurtenten zijn er in verschillende grootten, kleuren, uitvoeringen en klassen, maar ze zijn allen uitgerust met het noodzakelijke keukenmateriaal, meubilair, slaapgelegenheid, eventueel zelfs beddengoed en met schoonmaakservice achteraf !

Kamperen blijft avontuurlijk

Deze manier van kamperen kan iedereen. Want inderdaad, een vakantie doorbrengen in een camping heeft iets magisch. Je ziet de hele camping aan voor je achtertuin, de buren zijn vriendelijk, er zijn veel kinderen en jongeren, er zijn meestal toffe activiteiten voor jong en oud, er zijn speeltuinen en sportvelden, en de buitenlucht van 's morgens vroeg tot 's avonds laat maakt dat de batterij echt helemaal wordt opgeladen !

Kamperen op de plek die jij wilt

Een ander voordeel van een huurtent of huurcaravan is dat je van te voren goed je staanplaats kunt uitkiezen ten opzichte van de ligging van wasplaats, de speeltuin of andere, en dat je aankomt en enkel je eigen spulletjes moet uitpakken en een plaatsje geven. Dat is een enorm voordeel ! Van zodra je aankomt kun je genieten, zonder eerst een halve dag bezig te zijn met het opbouwen van je vakantieverblijf. Bij vertrek pak je gewoon je eigen spulletjes weer in, en basta. Niks gezeur dat het regent waardoor je de tent eventueel nat moet inpakken, om het in de taal van vandaag te zeggen, het is 'plug and play'.

Vraag meer informatie over de mogelijke huurtenten

Nog niet helemaal overtuigd ? Neem dan even een kijkje welke huurmogelijkheden er nog meer zijn in campings en droom alvast van een volgende vakantie in een huurtent. Romantisch, avontuurlijk, stoer of gewoon heel praktisch, huurtenten zijn er in alle smaken !